Vrouw gewond na woningbrand Sonmansstraat Rotterdam

woensdag 22 maart 2017 00:45

ROTTERDAM – In een woning aan de Sonmansstraat heeft dinsdagavond korte tijd een felle brand gewoed. De bewoonster kon zich gelukkig tijdig uit de voeten maken en werd in afwachting van de hulpverleners opgevangen door de omwonenden.

De bewoonster is door ambulancepersoneel behandeld. Ze is naar het ziekenhuis gebracht in verband met rookinhalatie. De brandweer had het brandje in de woning snel onder controle. De oorzaak is onbekend. Stichting Salvage komt ter plekke voor de verdere afhandeling.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw gewond na woningbrand Sonmansstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – In een woning aan de Sonmansstraat heeft dinsdagavond korte tijd een felle brand gewoed. De bewoonster kon zich gelukkig tijdig uit de voeten maken en werd in afwachting van de hulpverleners opgevangen door de omwonenden.

De bewoonster is door ambulancepersoneel behandeld. Ze is naar het ziekenhuis gebracht in verband met rookinhalatie. De brandweer had het brandje in de woning snel onder controle. De oorzaak is onbekend. Stichting Salvage komt ter plekke voor de verdere afhandeling.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!