Arrestatieteam haalt verwarde man uit woning Voermanweg Rotterdam

vrijdag 24 maart 2017 17:50

Rotterdam – De politie heeft met het behulp van een arrestatieteam vrijdagmiddag een verwarde man uit zijn woning gehaald. De man was verward en dreigde van een hoge flat aan de Voermanweg te springen. Veel hulpverleners gingen ter plaatse en de politie ging met de verwarde man in gesprek.

Eenmaal ter plaatse werd na een bepaalde tijd de Dienst Speciale Interventies ter plaatse gevraagd. Zij wisten de man vervolgens snel te overmeesteren. De man is naar het bureau gebracht en krijgt daar passende hulp aangeboden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Arrestatieteam haalt verwarde man uit woning Voermanweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft met het behulp van een arrestatieteam vrijdagmiddag een verwarde man uit zijn woning gehaald. De man was verward en dreigde van een hoge flat aan de Voermanweg te springen. Veel hulpverleners gingen ter plaatse en de politie ging met de verwarde man in gesprek.

Eenmaal ter plaatse werd na een bepaalde tijd de Dienst Speciale Interventies ter plaatse gevraagd. Zij wisten de man vervolgens snel te overmeesteren. De man is naar het bureau gebracht en krijgt daar passende hulp aangeboden.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!