Puinhoop door éénzijdig ongeval G.B Shawplaats Rotterdam

vrijdag 24 maart 2017 15:00

Rotterdam – Op de G.B Shawplaats in de wijk Ommoord is vanmorgen op de parkeerplaats een puinhoop ontstaan. Een bestuurder richtte daar door een nog onbekende oorzaak een ravage aan.

Zes voertuigen raakten zwaar beschadigd. Het is niet bekend of er iemand naar het ziekenhuis is gebracht. De politie meldde op Twitter dat ze wel even bezig waren met de schadeformulieren in te vullen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Puinhoop door éénzijdig ongeval G.B Shawplaats Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op de G.B Shawplaats in de wijk Ommoord is vanmorgen op de parkeerplaats een puinhoop ontstaan. Een bestuurder richtte daar door een nog onbekende oorzaak een ravage aan.

Zes voertuigen raakten zwaar beschadigd. Het is niet bekend of er iemand naar het ziekenhuis is gebracht. De politie meldde op Twitter dat ze wel even bezig waren met de schadeformulieren in te vullen.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!