GFT en papiercontainers opzettelijk in de brand gestoken Capelle Oostgaarde

zaterdag 25 maart 2017 15:04

Capelle aan den IJssel – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de brandweer van Capelle diverse papier en GFT containers geblust. Deze waren opzettelijk in de brand gestoken, dit onder andere in de volgende straten in de wijk Oostgaarde, Carolinen, Rijndal en Moezeldal.

 

Handhavers van de handhaving Capelle hebben op de dag de schade geïnventariseerd en zoekt getuigen deze zich te melden via telefoonnummer 010-2848111 of 0900-8844.

 

 

0 reacties

GFT en papiercontainers opzettelijk in de brand gestoken Capelle Oostgaarde
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de brandweer van Capelle diverse papier en GFT containers geblust. Deze waren opzettelijk in de brand gestoken, dit onder andere in de volgende straten in de wijk Oostgaarde, Carolinen, Rijndal en Moezeldal.

 

Handhavers van de handhaving Capelle hebben op de dag de schade geïnventariseerd en zoekt getuigen deze zich te melden via telefoonnummer 010-2848111 of 0900-8844.

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!