Jongen (11) alsnog overleden na ernstig ongeval A44 Oegstgeest

zondag 26 maart 2017 13:10

Oegstgeest – Het 11-jarige jongetje dat gisteren zwaargewond raakte op de A44 is vanmorgen aan zijn verwondingen overleden. De jongen wilde zaterdagmiddag ter hoogte van het tankstation bij Oegstgeest de snelweg oversteken. Een passende automobilist kon niet meer op tijd remmen en reed het jongetje aan.

Hulpverleners hebben het slachtoffertje ter plekke behandeld en met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Zijn toestand was vanaf dat moment al kritiek. Vanmorgen bezweek hij dus alsnog aan zijn verwondingen. De automobilist en omstanders die het zagen gebeuren hebben slachtofferhulp aangeboden gekregen. Waarom de jongen besloot de weg over te steken wordt nog onderzocht.

Foto’s : Koen Jongen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jongen (11) alsnog overleden na ernstig ongeval A44 Oegstgeest
Schrijver:

 

 

Oegstgeest – Het 11-jarige jongetje dat gisteren zwaargewond raakte op de A44 is vanmorgen aan zijn verwondingen overleden. De jongen wilde zaterdagmiddag ter hoogte van het tankstation bij Oegstgeest de snelweg oversteken. Een passende automobilist kon niet meer op tijd remmen en reed het jongetje aan.

Hulpverleners hebben het slachtoffertje ter plekke behandeld en met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Zijn toestand was vanaf dat moment al kritiek. Vanmorgen bezweek hij dus alsnog aan zijn verwondingen. De automobilist en omstanders die het zagen gebeuren hebben slachtofferhulp aangeboden gekregen. Waarom de jongen besloot de weg over te steken wordt nog onderzocht.

Foto’s : Koen Jongen

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!