Verdachte bedreiging direct met BTGV aangehouden De Terp Capelle aan den IJssel

zondag 26 maart 2017 10:22

Capelle aan den IJssel – De politie heeft zondagmorgen een verdachte aangehouden na een bedreiging bij metrostation de Terp. Agenten gingen direct ter plaatse en starten een onderzoek naar de verdachte. Even verderop werd de verdachte aangetroffen. 

De politie startte vervolgens een Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten. Terwijl de verdachte onder schot werd gehouden kon hij de andere agenten worden geboeid. De verdachte is overgebracht naar het bureau.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verdachte bedreiging direct met BTGV aangehouden De Terp Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De politie heeft zondagmorgen een verdachte aangehouden na een bedreiging bij metrostation de Terp. Agenten gingen direct ter plaatse en starten een onderzoek naar de verdachte. Even verderop werd de verdachte aangetroffen. 

De politie startte vervolgens een Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten. Terwijl de verdachte onder schot werd gehouden kon hij de andere agenten worden geboeid. De verdachte is overgebracht naar het bureau.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!