Motorrijder overleden na éénzijdig ongeval N15 Maasvlakte Rotterdam

maandag 27 maart 2017 17:04

ROTTERDAM – Een motorrijder is maandagmiddag om het leven gekomen nadat deze onderuit was gegaan in een bocht van de N15/A15. Het slachtoffer raakte door een nog onbekende oorzaak de macht over zijn motor kwijt en knalde hard tegen een vangrail

Hulpverleners en omstanders hebben de motorrijder nog proberen te reanimeren maar de hulp mocht niet meer baten. De motorrijder overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De N15 is in de richting van Oostvoorne afgesloten voor het verkeer.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Motorrijder overleden na éénzijdig ongeval N15 Maasvlakte Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Een motorrijder is maandagmiddag om het leven gekomen nadat deze onderuit was gegaan in een bocht van de N15/A15. Het slachtoffer raakte door een nog onbekende oorzaak de macht over zijn motor kwijt en knalde hard tegen een vangrail

Hulpverleners en omstanders hebben de motorrijder nog proberen te reanimeren maar de hulp mocht niet meer baten. De motorrijder overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De N15 is in de richting van Oostvoorne afgesloten voor het verkeer.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!