Twee gewonden nadat bestelauto op pijlwagen botst A29 Willemstad

maandag 27 maart 2017 19:18

Willemstad – Bij een ongeval op de A29 zijn maandagmiddag twee gewonden gevallen. Een bestelauto met daarop een hoogwerker klapte op een mobiele signaleringswagen van Rijkswaterstaat. De twee inzittenden kwamen daardoor bekneld te zitten.

Vanwege de ernst van de verwondingen kwamen er twee traumahelikopters ter plaatse. De gewonden zijn nadat ze door de brandweer uit de auto zijn gehaald met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s : Dave Minderman


 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee gewonden nadat bestelauto op pijlwagen botst A29 Willemstad
Schrijver:

 

 

Willemstad – Bij een ongeval op de A29 zijn maandagmiddag twee gewonden gevallen. Een bestelauto met daarop een hoogwerker klapte op een mobiele signaleringswagen van Rijkswaterstaat. De twee inzittenden kwamen daardoor bekneld te zitten.

Vanwege de ernst van de verwondingen kwamen er twee traumahelikopters ter plaatse. De gewonden zijn nadat ze door de brandweer uit de auto zijn gehaald met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s : Dave Minderman


 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!