Twee scholen dicht na dreiging met vuurwapen door vader De Akker Spijkenisse

dinsdag 28 maart 2017 13:05

SPIJKENISSE – De politie heeft dinsdagmorgen twee scholen gesloten nadat een vader had gedreigd om gewapend met een pistool zijn kinderen van school  De Bron te halen. Agenten gingen vervolgens in een kogelwerend vest ter plaatse en beveiligde de school. Ook de politiehelikopter vloog boven de wijk de Akkers.

Uiteindelijk bleek de man niet in de buurt zijn van de school. In Friesland kon hij worden aangehouden voor de dreiging. De kinderen waren op dat moment al uit voorzorg opgehaald oor hun ouders of op school opgevangen door de leraren. Verwacht wordt dat woensdag de school weer kan worden lesgegeven.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee scholen dicht na dreiging met vuurwapen door vader De Akker Spijkenisse
Schrijver:

 

 

SPIJKENISSE – De politie heeft dinsdagmorgen twee scholen gesloten nadat een vader had gedreigd om gewapend met een pistool zijn kinderen van school  De Bron te halen. Agenten gingen vervolgens in een kogelwerend vest ter plaatse en beveiligde de school. Ook de politiehelikopter vloog boven de wijk de Akkers.

Uiteindelijk bleek de man niet in de buurt zijn van de school. In Friesland kon hij worden aangehouden voor de dreiging. De kinderen waren op dat moment al uit voorzorg opgehaald oor hun ouders of op school opgevangen door de leraren. Verwacht wordt dat woensdag de school weer kan worden lesgegeven.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!