Brandweer haalt meisje uit de boom Merenweg Bleiswijk

woensdag 29 maart 2017 18:17

Bleiswijk – De brandweer heeft woensdagmiddag een meisje uit de boom gehaald. Ze was vast komen te zitten nadat zij in  de boom was geklommen en vervolgens in de V-hals een van de takken terecht was gekomen. Het gebeurde op het terrein van de Soccer Boys.

De brandweer heeft het meisje vervolgens uit de boom gehaald waarna ze is nagekeken de ambulancepersoneel. Meisje was niet gewond waarop de hulpverleners weer vertrokken. Een goed verhaal heeft ze thuis in ieder geval wel.

Foto : Norbert Verhoeff

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer haalt meisje uit de boom Merenweg Bleiswijk
Schrijver:

 

 

Bleiswijk – De brandweer heeft woensdagmiddag een meisje uit de boom gehaald. Ze was vast komen te zitten nadat zij in  de boom was geklommen en vervolgens in de V-hals een van de takken terecht was gekomen. Het gebeurde op het terrein van de Soccer Boys.

De brandweer heeft het meisje vervolgens uit de boom gehaald waarna ze is nagekeken de ambulancepersoneel. Meisje was niet gewond waarop de hulpverleners weer vertrokken. Een goed verhaal heeft ze thuis in ieder geval wel.

Foto : Norbert Verhoeff

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!