Flinke waterlekkage zorgt voor veel overlast Rijnsburgersingel Leiden

Date:

Deel bericht:

Leiden – Natte kelders en heel veel water op straat aan de Rijnsburgersingel in Leiden vanmiddag. Aldaar ontstond er een breuk in een hoofdwaterleiding waardoor er tienduizenden liters water naar buiten kwam. Het water wat vrij kwam zorgde voor een verzakking in de straat waardoor onder andere kelders van woningen volliepen en een auto door het trottoir zakte.

De brandweer kwam ter plekke om zo snel mogelijk het water weg te pompen. Waterbedrijf Dunea stuurder monteurs ter plekke om de leiding af te sluiten. Door de lekkage hadden een aantal woningen geen water. De leiding moest hiervoor eerst worden hersteld. De oorzaak van de breuk is nog niet bekend.

- Advertisement -

Foto’s : Remco F Gerritsen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd