Flinke waterlekkage zorgt voor veel overlast Rijnsburgersingel Leiden

woensdag 29 maart 2017 14:46

Leiden – Natte kelders en heel veel water op straat aan de Rijnsburgersingel in Leiden vanmiddag. Aldaar ontstond er een breuk in een hoofdwaterleiding waardoor er tienduizenden liters water naar buiten kwam. Het water wat vrij kwam zorgde voor een verzakking in de straat waardoor onder andere kelders van woningen volliepen en een auto door het trottoir zakte.

De brandweer kwam ter plekke om zo snel mogelijk het water weg te pompen. Waterbedrijf Dunea stuurder monteurs ter plekke om de leiding af te sluiten. Door de lekkage hadden een aantal woningen geen water. De leiding moest hiervoor eerst worden hersteld. De oorzaak van de breuk is nog niet bekend.

Foto’s : Remco F Gerritsen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Flinke waterlekkage zorgt voor veel overlast Rijnsburgersingel Leiden
Schrijver:

 

 

Leiden – Natte kelders en heel veel water op straat aan de Rijnsburgersingel in Leiden vanmiddag. Aldaar ontstond er een breuk in een hoofdwaterleiding waardoor er tienduizenden liters water naar buiten kwam. Het water wat vrij kwam zorgde voor een verzakking in de straat waardoor onder andere kelders van woningen volliepen en een auto door het trottoir zakte.

De brandweer kwam ter plekke om zo snel mogelijk het water weg te pompen. Waterbedrijf Dunea stuurder monteurs ter plekke om de leiding af te sluiten. Door de lekkage hadden een aantal woningen geen water. De leiding moest hiervoor eerst worden hersteld. De oorzaak van de breuk is nog niet bekend.

Foto’s : Remco F Gerritsen

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!