Gewonde na botsing op kruising N209 De Kulck Bergschenhoek

woensdag 29 maart 2017 17:04

BERGSCHENHOEK – Woensdagmiddag heeft er op de kruising N209 met De Kulck een ongeval tussen twee voertuigen plaats gevonden. Daarbij is er één inzittende gewond geraakt. De twee automobilisten botsten door een nog onbekende oorzaak op elkaar. Één van de voertuigen kwam in het water terecht.

Voorbijrijdende motoragenten die bezig waren met hun rijopleiding schoten te hulp en hebben het overige verkeer omgeleid via één rijbaan. De rijbaan richting Rotterdam was tijdelijk afgesloten. Het slachtoffer is zonder spoed voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De andere automobilist raakte niet gewond.

Bergingsbedrijf De Haan is met twee bergingsvoertuigen ter plaatse gekomen om beide voertuigen te bergen. Nadat de personenauto uit het water was gehaald is de kruising vrijgegeven en konden alle hulpverleners weer retour.

Bron en meer Foto’s : Olav Spa / 112lansingerland.nu

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na botsing op kruising N209 De Kulck Bergschenhoek
Schrijver:

 

 

BERGSCHENHOEK – Woensdagmiddag heeft er op de kruising N209 met De Kulck een ongeval tussen twee voertuigen plaats gevonden. Daarbij is er één inzittende gewond geraakt. De twee automobilisten botsten door een nog onbekende oorzaak op elkaar. Één van de voertuigen kwam in het water terecht.

Voorbijrijdende motoragenten die bezig waren met hun rijopleiding schoten te hulp en hebben het overige verkeer omgeleid via één rijbaan. De rijbaan richting Rotterdam was tijdelijk afgesloten. Het slachtoffer is zonder spoed voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De andere automobilist raakte niet gewond.

Bergingsbedrijf De Haan is met twee bergingsvoertuigen ter plaatse gekomen om beide voertuigen te bergen. Nadat de personenauto uit het water was gehaald is de kruising vrijgegeven en konden alle hulpverleners weer retour.

Bron en meer Foto’s : Olav Spa / 112lansingerland.nu

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!