Man springt in sloot om aanhouding te voorkomen Nieuwe Damlaan Schiedam

woensdag 29 maart 2017 19:55

Schiedam – Een man die nog een celstraf van 14 dagen moest uitzitten is vanmiddag door agenten aangehouden. Dat ging echter niet zonder een nat pak van de gezochte man. De man sloeg op de vlucht en sprong aan de nieuwe Damlaan in de sloot.

Agenten hebben ter plekke met de man onderhandeld waarna hij zich heeft overgegeven met de hulp van de stok kon hij uit de sloot worden gehaald. De man is volgens aangehouden en zal twee weken door moeten doorbrengen in een cellencomplex, waarvoor is niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man springt in sloot om aanhouding te voorkomen Nieuwe Damlaan Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – Een man die nog een celstraf van 14 dagen moest uitzitten is vanmiddag door agenten aangehouden. Dat ging echter niet zonder een nat pak van de gezochte man. De man sloeg op de vlucht en sprong aan de nieuwe Damlaan in de sloot.

Agenten hebben ter plekke met de man onderhandeld waarna hij zich heeft overgegeven met de hulp van de stok kon hij uit de sloot worden gehaald. De man is volgens aangehouden en zal twee weken door moeten doorbrengen in een cellencomplex, waarvoor is niet bekend.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!