zondag, december 5, 2021
5.1 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Meisje (17) aangehouden voor verdachte gewelddadige straatroof Charloisse Lagedijk Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie hield zaterdagavond een 17-meisje uit Rotterdam aan. Zij wordt verdacht van betrokkenheid bij de straatroof op de Charloisse Lagedijk in de nacht vrijdag op zaterdag. Een 20-jarige man raakte daarbij gewond. De politie verwacht nog meer aanhoudingen te verrichten.

In de nacht van vrijdag 24 op zaterdag 25 maart om 2.20 uur ’s nachts zat een man met een meisje in een grijze auto op de parkeerplaats op de Charloisse Lagedijk aan het Molenpad in Rotterdam-Zuid. De man en het meisje hadden elkaar al eerder via social media leren kennen. Op de bewuste avond legde de vrouw contact met het slachtoffer om af te spreken. Eenmaal samen in de auto werd het slachtoffer opeens belaagd door een groepje van vermoedelijk drie mannen

Eenmaal samen in de auto werd de man opeens belaagd door een groepje van vermoedelijk drie mannen. Hij is ernstig mishandeld en beroofd van zijn geld en persoonlijke spullen. De groep nam samen met het meisje de benen en liet het slachtoffer met een gebroken oogkas achter. Zaterdagavond werd het meisje in haar woning aangehouden. De politie zet het onderzoek voort en verwacht daarbij nog meer verdachten aan te houden. Het meisje zit nog vast.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -