Meisje (17) aangehouden voor verdachte gewelddadige straatroof Charloisse Lagedijk Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie hield zaterdagavond een 17-meisje uit Rotterdam aan. Zij wordt verdacht van betrokkenheid bij de straatroof op de Charloisse Lagedijk in de nacht vrijdag op zaterdag. Een 20-jarige man raakte daarbij gewond. De politie verwacht nog meer aanhoudingen te verrichten.

In de nacht van vrijdag 24 op zaterdag 25 maart om 2.20 uur ’s nachts zat een man met een meisje in een grijze auto op de parkeerplaats op de Charloisse Lagedijk aan het Molenpad in Rotterdam-Zuid. De man en het meisje hadden elkaar al eerder via social media leren kennen. Op de bewuste avond legde de vrouw contact met het slachtoffer om af te spreken. Eenmaal samen in de auto werd het slachtoffer opeens belaagd door een groepje van vermoedelijk drie mannen

- Advertisement -

Eenmaal samen in de auto werd de man opeens belaagd door een groepje van vermoedelijk drie mannen. Hij is ernstig mishandeld en beroofd van zijn geld en persoonlijke spullen. De groep nam samen met het meisje de benen en liet het slachtoffer met een gebroken oogkas achter. Zaterdagavond werd het meisje in haar woning aangehouden. De politie zet het onderzoek voort en verwacht daarbij nog meer verdachten aan te houden. Het meisje zit nog vast.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij woningen Eric Kropstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij woningen aan de Eric Kropstraat in Rotterdam is afgelopen een explosief tot ontploffing gebracht. De...

Gewonde na steekpartij Dordtsestraatweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij in een woning aan de Dordtsestraatweg in Rotterdam is donderdagavond een persoon gewond...

Kind (8) zwaargewond na aanrijding met auto Huniadijk Rotterdam

Rotterdam - Een 8-jarig is woensdagavond zwaargewond geraakt na een aanrijding met een auto op de Huniadijk in...

Brandweer zoekt in water Waalhaven na vondst van kleding bij bankje

Rotterdam - De brandweer is woensdagmiddag met duikers het water langs de Waalhaven Z.Z in Rotterdam in gegaan...