Meisje (17) aangehouden voor verdachte gewelddadige straatroof Charloisse Lagedijk Rotterdam

woensdag 29 maart 2017 17:34

Rotterdam – De politie hield zaterdagavond een 17-meisje uit Rotterdam aan. Zij wordt verdacht van betrokkenheid bij de straatroof op de Charloisse Lagedijk in de nacht vrijdag op zaterdag. Een 20-jarige man raakte daarbij gewond. De politie verwacht nog meer aanhoudingen te verrichten.

In de nacht van vrijdag 24 op zaterdag 25 maart om 2.20 uur ’s nachts zat een man met een meisje in een grijze auto op de parkeerplaats op de Charloisse Lagedijk aan het Molenpad in Rotterdam-Zuid. De man en het meisje hadden elkaar al eerder via social media leren kennen. Op de bewuste avond legde de vrouw contact met het slachtoffer om af te spreken. Eenmaal samen in de auto werd het slachtoffer opeens belaagd door een groepje van vermoedelijk drie mannen

Eenmaal samen in de auto werd de man opeens belaagd door een groepje van vermoedelijk drie mannen. Hij is ernstig mishandeld en beroofd van zijn geld en persoonlijke spullen. De groep nam samen met het meisje de benen en liet het slachtoffer met een gebroken oogkas achter. Zaterdagavond werd het meisje in haar woning aangehouden. De politie zet het onderzoek voort en verwacht daarbij nog meer verdachten aan te houden. Het meisje zit nog vast.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Meisje (17) aangehouden voor verdachte gewelddadige straatroof Charloisse Lagedijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie hield zaterdagavond een 17-meisje uit Rotterdam aan. Zij wordt verdacht van betrokkenheid bij de straatroof op de Charloisse Lagedijk in de nacht vrijdag op zaterdag. Een 20-jarige man raakte daarbij gewond. De politie verwacht nog meer aanhoudingen te verrichten.

In de nacht van vrijdag 24 op zaterdag 25 maart om 2.20 uur ’s nachts zat een man met een meisje in een grijze auto op de parkeerplaats op de Charloisse Lagedijk aan het Molenpad in Rotterdam-Zuid. De man en het meisje hadden elkaar al eerder via social media leren kennen. Op de bewuste avond legde de vrouw contact met het slachtoffer om af te spreken. Eenmaal samen in de auto werd het slachtoffer opeens belaagd door een groepje van vermoedelijk drie mannen

Eenmaal samen in de auto werd de man opeens belaagd door een groepje van vermoedelijk drie mannen. Hij is ernstig mishandeld en beroofd van zijn geld en persoonlijke spullen. De groep nam samen met het meisje de benen en liet het slachtoffer met een gebroken oogkas achter. Zaterdagavond werd het meisje in haar woning aangehouden. De politie zet het onderzoek voort en verwacht daarbij nog meer verdachten aan te houden. Het meisje zit nog vast.

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!