Twee doden in woning, agent onwel door Koolmonoxide Prinses Marijkestraat Alphen aan den Rijn

woensdag 29 maart 2017 22:21
Foto : Dennis Vervoorn

Alphen aan den Rijn – Woensdagavond 29 maart zijn er in een woning aan de Prinses Marijkestraat twee slachtoffers aangetroffen. Zij zijn mogelijk het slachtoffer geworden van een koolmonoxide vergiftiging. De hulpdiensten kregen omstreeks 20.45 uur de melding van in eerst instantie een melding van een mogelijke wateroverlast in de woning.

Een agent die naar binnen ging trof de twee slachtoffers aan. Zij bleken al te zijn overleden. Een agent die de woning binnen ging raakte onwel en moest door een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. De brandweer ontruimde vervolgens zeker tien woningen.

Nadat deze geventileerd waren, zijn de woningen rond 22.00 uur weer vrijgegeven. De politie doet onderzoek.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee doden in woning, agent onwel door Koolmonoxide Prinses Marijkestraat Alphen aan den Rijn
Schrijver:

 

Foto : Dennis Vervoorn 

Alphen aan den Rijn – Woensdagavond 29 maart zijn er in een woning aan de Prinses Marijkestraat twee slachtoffers aangetroffen. Zij zijn mogelijk het slachtoffer geworden van een koolmonoxide vergiftiging. De hulpdiensten kregen omstreeks 20.45 uur de melding van in eerst instantie een melding van een mogelijke wateroverlast in de woning.

Een agent die naar binnen ging trof de twee slachtoffers aan. Zij bleken al te zijn overleden. Een agent die de woning binnen ging raakte onwel en moest door een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. De brandweer ontruimde vervolgens zeker tien woningen.

Nadat deze geventileerd waren, zijn de woningen rond 22.00 uur weer vrijgegeven. De politie doet onderzoek.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!