Chauffeur bekneld in cabine na ongeval Hoogstraat Rotterdam

donderdag 30 maart 2017 18:55

Rotterdam – Op de Hoogstraat is donderdagmiddag de chauffeur van een vrachtwagen bekneld komen te zitten door een ongeval met een andere vrachtwagen. De vrachtwagen was tegen een openstaande zijwand van een ander truck gereden. De schade was groot en de chauffeur kon niet meer uit zijn cabine komen.

De brandweer heeft de chauffeur vervolgens uit zijn benarde positie moeten bevrijden. Deze is vervolgens met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De verkeersongevallen dienst van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Chauffeur bekneld in cabine na ongeval Hoogstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op de Hoogstraat is donderdagmiddag de chauffeur van een vrachtwagen bekneld komen te zitten door een ongeval met een andere vrachtwagen. De vrachtwagen was tegen een openstaande zijwand van een ander truck gereden. De schade was groot en de chauffeur kon niet meer uit zijn cabine komen.

De brandweer heeft de chauffeur vervolgens uit zijn benarde positie moeten bevrijden. Deze is vervolgens met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De verkeersongevallen dienst van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

 

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!