Uitslaande woningbrand Rijsoordstraat Rotterdam

donderdag 30 maart 2017 14:41

Rotterdam – De brandweer is donderdagmiddag uitgerukt voor een uitslaande brand aan de Rijsoordstraat in Rotterdam-Zuid. Aldaar woedde er een felle woningbrand die gepaard gaat met veel rookontwikkeling. De brand werd opgemerkt door de politie.

De brandweer rukte groots uit. Drie personen zijn er door ambulancepersoneel gecontroleerd. Het is niet bekend of deze ook naar het ziekenhuis zijn gebracht. De brand woedde volgens de veiligheidsregio op twee verdiepingen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De brandweer zal nog een geruime tijd bezig zijn met nablus werkzaamheden.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Uitslaande woningbrand Rijsoordstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De brandweer is donderdagmiddag uitgerukt voor een uitslaande brand aan de Rijsoordstraat in Rotterdam-Zuid. Aldaar woedde er een felle woningbrand die gepaard gaat met veel rookontwikkeling. De brand werd opgemerkt door de politie.

De brandweer rukte groots uit. Drie personen zijn er door ambulancepersoneel gecontroleerd. Het is niet bekend of deze ook naar het ziekenhuis zijn gebracht. De brand woedde volgens de veiligheidsregio op twee verdiepingen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De brandweer zal nog een geruime tijd bezig zijn met nablus werkzaamheden.

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!