Zwaargewonde fietser (16) met traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht Noorddijk Melissant.

donderdag 30 maart 2017 16:01

Melissant – Een 16-jarige jongen uit Melissant is donderdagmorgen zwaargewond geraakt door een ongeval met een tankwagen. De jongen fietste met een groepje vrienden over de Noorddijk en wilde op een kruispunt oversteken. Een vrachtwagen stopte keurig voor het groepje maar zag waarschijnlijk de laatste fietser over het hoofd. De truck reed vervolgens de fietser aan die daardoor ernstig gewond raakte aan zijn voet.

Vanwege de ernst van zijn verwondingen werd een traumahelikopter ter plekke gevraagd. Deze vervoerde de jongen aanspreekbaar maar wel zwaargewond met de helikopter naar het ziekenhuis. Iets wat zelden voorkomt, ditmaal werd ervoor gekozen omdat de voet van de jongen dan mogelijk behouden kan worden. Het is van belang dat hij zo snel mogelijk naar het ziekenhuis werd gebracht.

De politie heeft de 63-jarige bestuurder uit Mijdrecht verhoord. Dit is standaard bij een verkeersongeval. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zwaargewonde fietser (16) met traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht Noorddijk Melissant.
Schrijver:

 

 

Melissant – Een 16-jarige jongen uit Melissant is donderdagmorgen zwaargewond geraakt door een ongeval met een tankwagen. De jongen fietste met een groepje vrienden over de Noorddijk en wilde op een kruispunt oversteken. Een vrachtwagen stopte keurig voor het groepje maar zag waarschijnlijk de laatste fietser over het hoofd. De truck reed vervolgens de fietser aan die daardoor ernstig gewond raakte aan zijn voet.

Vanwege de ernst van zijn verwondingen werd een traumahelikopter ter plekke gevraagd. Deze vervoerde de jongen aanspreekbaar maar wel zwaargewond met de helikopter naar het ziekenhuis. Iets wat zelden voorkomt, ditmaal werd ervoor gekozen omdat de voet van de jongen dan mogelijk behouden kan worden. Het is van belang dat hij zo snel mogelijk naar het ziekenhuis werd gebracht.

De politie heeft de 63-jarige bestuurder uit Mijdrecht verhoord. Dit is standaard bij een verkeersongeval. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!