Dode in bosjes naast tankstation Westlandseweg Delft

maandag 3 april 2017 11:05

Delft – De politie heeft maandagmorgen een stoffelijk overschot aangetroffen in de bosjes langs de Westlandseweg nabij een tankstation. Het is nog niet bekend hoe het slachtoffer om het leven is gekomen. Het is nog niet bekend of het om een man of een vrouw gaat.

De brandweer heeft een tent gebracht waarin de politie onderzoek kan doen. Het slachtoffer ligt nog in de bosjes. Een buurtbewoonster vertelde tegen Omroep West dat er in de bosjes vaak zwervers rond hangen. De politie kon dit in ieder geval nog niet bevestigen.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode in bosjes naast tankstation Westlandseweg Delft
Schrijver:

 

 

Delft – De politie heeft maandagmorgen een stoffelijk overschot aangetroffen in de bosjes langs de Westlandseweg nabij een tankstation. Het is nog niet bekend hoe het slachtoffer om het leven is gekomen. Het is nog niet bekend of het om een man of een vrouw gaat.

De brandweer heeft een tent gebracht waarin de politie onderzoek kan doen. Het slachtoffer ligt nog in de bosjes. Een buurtbewoonster vertelde tegen Omroep West dat er in de bosjes vaak zwervers rond hangen. De politie kon dit in ieder geval nog niet bevestigen.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!