Drie traumahelikopters ter plaatse bij ernstig ongeval op de A2 bij Vianen

Date:

Deel bericht:

Vianen – Maandagavond omstreeks 19.10 uur heeft er op de A2 bij Vianen een botsing plaatsgevonden tussen twee voertuigen.

Bij het ongeval raakte er meerdere personen gewond. Twee van de slachtoffers waren kinderen deze zaten in een bestelbus die achterop een vrachtwagen botsten. Ook raakte de bestuurder gewond van het bestelbusje. Alle drie de slachtoffers zijn door de brandweer uit hun benarde positie bevrijd. Vanwege de ernst van de situatie, werden er drie traumahelikopters opgeroepen. Eén van de kinderen is naar het ziekenhuis vervoerd per traumahelikopter. De andere twee slachtoffers zijn per ambulance met een spoedtransport vervoerd naar het ziekenhuis.  De politie meldt dat de slachtoffers ernstig gewond zijn.

- Advertisement -

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onbekend. De A2 richting Den Bosch zal naar verwachting tot 23.00 uur dicht blijven.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

NS zet treinen zaterdag drie minuten stil na recente mishandeling: “Het kan niet zo langer”

Landelijk - Op zaterdag 20 april zet de NS alle treinen om 22.30 uur drie minuten stil. Dit...

Celstraffen geëist tegen drugsbazen uit Schiedam en Capelle aan den IJssel

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft celstraffen van 10 jaar en 7 maanden geëist tegen twee 45-jarige mannen uit...

Politie houdt Vlaardinger aan na inval drugslab in Bleiswijk

Bleiswijk - In een garagebox in Bleiswijk aan de Overbuurtseweg is zaterdagmorgen een drugslab aangetroffen. Een 50-jarige Vlaardingen...

Scooter en fiets in botsing op Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel

Zaterdagmiddag rond 15:30 werden verschillende hulpdiensten gestuurd naar Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel waar een...