Drie traumahelikopters ter plaatse bij ernstig ongeval op de A2 bij Vianen

Date:

Deel bericht:

Vianen – Maandagavond omstreeks 19.10 uur heeft er op de A2 bij Vianen een botsing plaatsgevonden tussen twee voertuigen.

Bij het ongeval raakte er meerdere personen gewond. Twee van de slachtoffers waren kinderen deze zaten in een bestelbus die achterop een vrachtwagen botsten. Ook raakte de bestuurder gewond van het bestelbusje. Alle drie de slachtoffers zijn door de brandweer uit hun benarde positie bevrijd. Vanwege de ernst van de situatie, werden er drie traumahelikopters opgeroepen. Eén van de kinderen is naar het ziekenhuis vervoerd per traumahelikopter. De andere twee slachtoffers zijn per ambulance met een spoedtransport vervoerd naar het ziekenhuis.  De politie meldt dat de slachtoffers ernstig gewond zijn.

- Advertisement -

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onbekend. De A2 richting Den Bosch zal naar verwachting tot 23.00 uur dicht blijven.

 

- Advertisement -

Gerelateerd

Minderjarige aangehouden voor dreigementen aan Emmaus College Rotterdam Oosterflank

Rotterdam - Maandagochtend is er een minderjarige jongen uit Rotterdam aangehouden voor een bedreiging van een school via...

Politie treft hennepkwekerij aan in woning van Polanenpark in Wassenaar

Wassenaar - Dinsdagavond rond half negen kwam de politie aan bij de woning op de van Polanenpark in...

Vlam in de pan op de Middelweg in Wassenaar

Wassenaar - Zaterdagavond iets over zeven uur werden verschillende hulpdiensten gestuurd naar een woningbrand op de Middelweg in...

Verwarde man de Hef op geklommen.

Rotterdam - Donderdagmiddag is een mogelijk verwarde man de Hef op geklommen. De man zou bovenop de bogen...