ICT-bedrijf ontruimd na brand in serverruimte George Hintzenweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij het bedrijf ICT-bedrijf CGI aan de George Hintzenweg is maandagmorgen brand ontstaan in de serverruimte op de tiende verdieping. Bij de brand kwam er tijdelijk veel rook vrij waarop besloten werd om het gehele pand te ontruimen.

Ongeveer 100 medewerkers stonden tijdelijk buiten. De brandweer ging vervolgens naar binnen om de brand te blussen met speciale blusmiddelen. Nadat de brand was geblust moest het pand geventileerd worden. Vanwege de grote van het pand heeft dit enige tijd geduurd.

- Advertisement -

Hoe de brand precies is ontstaan is niet bekend. Mogelijk is kortsluiting de oorzaak ervan geweest. Er raakte voor zover bekend niemand gewond.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd