Dode bij een eenzijdig ongeval

dinsdag 4 april 2017 21:03

Ridderkerk – Dinsdagavond omstreeks 19.45 uur heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Rotterdamseweg. Hierbij is een 27-jarige vrouw uit Rotterdam om het leven gekomen. Een 28-jarige Rotterdamse raakte gewond.

Bij het ongeval vloog de auto, waarin twee personen zaten in brand, hierna kwam de auto in het water terecht. De hulpverleners hebben geprobeerd de vrouw te redden. Helaas mocht deze hulp niet meer baten. Het andere slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onbekend. De Rotterdamseweg is in beide richtingen afgesloten voor al het verkeer. Het team van de Verkeersongevallen Analyse (VOA) zal onderzoek gaan doen naar de exacte toedracht van het ongeval.

 

0 reacties

Dode bij een eenzijdig ongeval
Schrijver:

 

 

Ridderkerk – Dinsdagavond omstreeks 19.45 uur heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Rotterdamseweg. Hierbij is een 27-jarige vrouw uit Rotterdam om het leven gekomen. Een 28-jarige Rotterdamse raakte gewond.

Bij het ongeval vloog de auto, waarin twee personen zaten in brand, hierna kwam de auto in het water terecht. De hulpverleners hebben geprobeerd de vrouw te redden. Helaas mocht deze hulp niet meer baten. Het andere slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onbekend. De Rotterdamseweg is in beide richtingen afgesloten voor al het verkeer. Het team van de Verkeersongevallen Analyse (VOA) zal onderzoek gaan doen naar de exacte toedracht van het ongeval.

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!