Nijmeegse vibratordief sloeg al eerder toe in Den Bosch

dinsdag 4 april 2017 22:33

Nijmegen/Den Bosch – Vorige week stal een vrouw samen met een man drie vibrators uit een seksshop in Nijmegen, uit onderzoek bleek dat het stel al eerder vibrators stal uit een sekswinkel in Den Bosch.

Vorige week stalen zij vibrators ter waarde van 180 euro, in Den Bosch namen zij ook wat dure vibrators mee. De politie kwam het tweetal op het spoor door een tip van de sekswinkel in Den Bosch. De sekswinkel had camerabeelden uit december, hierop is te zien hoe het tweetal de vibrators ontvreemdde.

De recherche zal onderzoek gaan doen naar de vibratordieven. Het tweetal was al bekend bij de politie.

 

0 reacties

Nijmeegse vibratordief sloeg al eerder toe in Den Bosch
Schrijver:

 

 

Nijmegen/Den Bosch – Vorige week stal een vrouw samen met een man drie vibrators uit een seksshop in Nijmegen, uit onderzoek bleek dat het stel al eerder vibrators stal uit een sekswinkel in Den Bosch.

Vorige week stalen zij vibrators ter waarde van 180 euro, in Den Bosch namen zij ook wat dure vibrators mee. De politie kwam het tweetal op het spoor door een tip van de sekswinkel in Den Bosch. De sekswinkel had camerabeelden uit december, hierop is te zien hoe het tweetal de vibrators ontvreemdde.

De recherche zal onderzoek gaan doen naar de vibratordieven. Het tweetal was al bekend bij de politie.

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!