Slachtoffer mishandeling op het Stadhuisplein gevonden

dinsdag 4 april 2017 17:04

Rotterdam – De man die zondagmiddag slachtoffer was van de zware mishandeling op het Stadhuisplein heeft zich gemeld bij de politie.

De 49-jarige man uit Raalte werd op zijn hoofd getrapt, dit gebeurde tijdens de ongeregeldheden na de wedstrijd AJAX en Feyenoord. Een familielid van het slachtoffer had een oproep gedaan Facebook, hierbij werd er gevraagd of er getuigen zijn die het voorval hebben gezien, en of iemand weet wie haar oom schopte.

Het is onbekend hoe het met het slachtoffer gaat. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van de ruzie.

 

0 reacties

Slachtoffer mishandeling op het Stadhuisplein gevonden
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De man die zondagmiddag slachtoffer was van de zware mishandeling op het Stadhuisplein heeft zich gemeld bij de politie.

De 49-jarige man uit Raalte werd op zijn hoofd getrapt, dit gebeurde tijdens de ongeregeldheden na de wedstrijd AJAX en Feyenoord. Een familielid van het slachtoffer had een oproep gedaan Facebook, hierbij werd er gevraagd of er getuigen zijn die het voorval hebben gezien, en of iemand weet wie haar oom schopte.

Het is onbekend hoe het met het slachtoffer gaat. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van de ruzie.

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!