Dode man aangetroffen op een parkeerplaats aan de Noord AA in Zoetermeer

woensdag 5 april 2017 22:16

Zoetermeer – Woensdagmiddag omstreeks 16.00 uur is er een dode man aangetroffen op een parkeerplaats aan de Noord AA in Zoetermeer. 

Voorbijgangers troffen de man op de parkeerplaats aan en alarmeerde de hulpdiensten. De ter plaatse gekomen ambulance constateerde dat zij niets meer voor de man konden doen. De parkeerplaats waar de levenloze man werd aangetroffen is in de buurt van het naaktstrand. Volgens de bewoners staat de plek bekend als de homo-ontmoetingsplaats.

Het team van de Forensische Opsporing (FO) heeft onderzoek gedaan op de plaats waar de man gevonden is. Ook zijn er vanuit de lucht foto’s gemaakt. Om 19.30 uur liet de politie via Twitter weten dat de man een natuurlijke dood is gestorven.

 

0 reacties

Dode man aangetroffen op een parkeerplaats aan de Noord AA in Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Woensdagmiddag omstreeks 16.00 uur is er een dode man aangetroffen op een parkeerplaats aan de Noord AA in Zoetermeer. 

Voorbijgangers troffen de man op de parkeerplaats aan en alarmeerde de hulpdiensten. De ter plaatse gekomen ambulance constateerde dat zij niets meer voor de man konden doen. De parkeerplaats waar de levenloze man werd aangetroffen is in de buurt van het naaktstrand. Volgens de bewoners staat de plek bekend als de homo-ontmoetingsplaats.

Het team van de Forensische Opsporing (FO) heeft onderzoek gedaan op de plaats waar de man gevonden is. Ook zijn er vanuit de lucht foto’s gemaakt. Om 19.30 uur liet de politie via Twitter weten dat de man een natuurlijke dood is gestorven.

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!