Eend overleden na aanrijding tussen 3 voertuigen

woensdag 5 april 2017 00:58

Gouda – Maandagavond omstreeks 18.00 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen 3 voertuigen aan de Goudse Houtsingel in Gouda.

Het ongeval gebeurde, nadat er een eend wou oversteken. De eerste auto remde hard voor de eend, helaas kon hij niet voorkomen dat hij de eend aanreed. De tweede auto kon ook nog op tijd remmen, maar de derde auto botste tegen de voorliggende auto aan.

De ter plaatse gekomen ambulancepersoneel onderzocht één van de inzittende van de auto’s. Het is onbekend of deze vervoerd is naar het ziekenhuis. De eend overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Twee van de drie auto’s konden hun weg vervolgen, één van de auto’s moest geborgen worden door een bergingsbedrijf.

De politie regelde het verkeer ten tijde van het ongeval.

 

Fotograaf: Darinca Gerritsen

 

0 reacties

Eend overleden na aanrijding tussen 3 voertuigen
Schrijver:

 

 

Gouda – Maandagavond omstreeks 18.00 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen 3 voertuigen aan de Goudse Houtsingel in Gouda.

Het ongeval gebeurde, nadat er een eend wou oversteken. De eerste auto remde hard voor de eend, helaas kon hij niet voorkomen dat hij de eend aanreed. De tweede auto kon ook nog op tijd remmen, maar de derde auto botste tegen de voorliggende auto aan.

De ter plaatse gekomen ambulancepersoneel onderzocht één van de inzittende van de auto’s. Het is onbekend of deze vervoerd is naar het ziekenhuis. De eend overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Twee van de drie auto’s konden hun weg vervolgen, één van de auto’s moest geborgen worden door een bergingsbedrijf.

De politie regelde het verkeer ten tijde van het ongeval.

 

Fotograaf: Darinca Gerritsen

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!