Rook in cellencomplex politiebureau Slotlaan Capelle aan den IJssel

donderdag 6 april 2017 09:46
Foto : Dennis Vervoorn

Capelle aan den IJssel – Donderdagmorgen is er in het plafond van het politiebureau aan de Slotlaan korte tijd rook vrijgekomen door kortsluiting. De arrestanten die op dat moment aldaar werden opgevangen zijn verplaatst naar een andere ruimte. De brandweer had de situatie snel onder controle omdat zij zich op hetzelfde terrein bevinden.

In het plafond bleek een TL-balk kortsluiting te hebben gemaakt. Dit gaf enige rookontwikkeling. De brandweer heeft vervolgens het gedeelte waar de rook stond geventileerd. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt en is de schade nihil.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Rook in cellencomplex politiebureau Slotlaan Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

Foto : Dennis Vervoorn 

Capelle aan den IJssel – Donderdagmorgen is er in het plafond van het politiebureau aan de Slotlaan korte tijd rook vrijgekomen door kortsluiting. De arrestanten die op dat moment aldaar werden opgevangen zijn verplaatst naar een andere ruimte. De brandweer had de situatie snel onder controle omdat zij zich op hetzelfde terrein bevinden.

In het plafond bleek een TL-balk kortsluiting te hebben gemaakt. Dit gaf enige rookontwikkeling. De brandweer heeft vervolgens het gedeelte waar de rook stond geventileerd. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt en is de schade nihil.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!