Bewoners onwel door koolmonoxide Volkerakstraat Schiedam

vrijdag 7 april 2017 10:41
Foto : Dennis Vervoorn

Schiedam – Bewoners van woningen aan de Volkerakstraat zijn gisterenavond onwel geworden doordat er koolmonoxide was vrijgekomen. Hierdoor raakten ten minste vier personen onwel. Een aantal van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

De brandweer controleerde de woningen nadat er een melding was binnengekomen. Bij het meten op koolmonoxide werd er een verhoogde concentratie gemeten. De brandweer heeft naar het lek gezocht en daarna de woningen geventileerd. De oorzaak is bij ons niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bewoners onwel door koolmonoxide Volkerakstraat Schiedam
Schrijver:

 

Foto : Dennis Vervoorn 

Schiedam – Bewoners van woningen aan de Volkerakstraat zijn gisterenavond onwel geworden doordat er koolmonoxide was vrijgekomen. Hierdoor raakten ten minste vier personen onwel. Een aantal van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

De brandweer controleerde de woningen nadat er een melding was binnengekomen. Bij het meten op koolmonoxide werd er een verhoogde concentratie gemeten. De brandweer heeft naar het lek gezocht en daarna de woningen geventileerd. De oorzaak is bij ons niet bekend.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!