Coolsingel Rotterdam afgesloten voor opbouw Marathon Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Wijkagent Bas Munne liet zojuist op Twitter weten dat de Coolsingel inmiddels voor het verkeer richting de Schiekade is afgesloten. Vandaag wordt er begonnen aan de opbouw van onder andere tribunes en de start/finish van het evenement. Later op de dag zal naar alle waarschijnlijkheid ook de andere richting worden afgesloten.

De Coolsingel is het Start en Finish punt van de Marathon en de lopen daaromheen. Zondag om 10.00 uur wordt het startschot gegeven, dan zullen tienduizenden lopers deelnemen aan het running-festival. Dit zal gepaard gaan met veel afsluitingen voor het verkeer waardoor het centrum van de stad vrijwel onbereikbaar is met de auto. Bezoekers van het evenement of de winkels worden geadviseerd om met het openbaar vervoer of de fiets te komen.

- Advertisement -

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd