Grote brand restaurant Het Trije Hûs op eilandje moeilijk te bereiken Grou

vrijdag 7 april 2017 12:50

Grou – In restaurant Het Trije Hûs is vrijdagmorgen een forse brand uitgebroken. De brand die mogelijk is ontstaan in het dak grijpt snel om zich heen. Daarnaast ligt het restaurant op een eilandje waardoor de brandweer het pand niet met reguliere wagens kan bereiken.

Diverse boten van onder andere de politie helpen de brandweer personeel en materiaal van de wal naar het eilandje te brengen. Er wordt gebruik gemaakt van mobiele pompen. Echter hebben deze een veel minder grote bluscapaciteit dan de tankautospuiten.

Blusboten onderweg
Diverse blusboten zijn onderweg om de brandweer op het eiland te ondersteunen. Een woordvoerder laat weten dat er verzocht wordt aan recreanten om aan de zijkant van het kanaal te gaan varen. Zo kunnen de blusboten op volle snelheid passeren.

De eigenaar van het pand wordt behandeld door ambulancepersoneel. Hij heeft rook in geademd en moet worden behandeld. Eventuele gasten konden door de politie met bootjes naar de wal worden gebracht.

De oorzaak van de brand is niet bekend. De brandweer zal nog een geruime tijd nodig hebben om de brand te kunnen blussen. Het pand zal mogelijk als verloren moeten worden beschouwd.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote brand restaurant Het Trije Hûs op eilandje moeilijk te bereiken Grou
Schrijver:

 

 

Grou – In restaurant Het Trije Hûs is vrijdagmorgen een forse brand uitgebroken. De brand die mogelijk is ontstaan in het dak grijpt snel om zich heen. Daarnaast ligt het restaurant op een eilandje waardoor de brandweer het pand niet met reguliere wagens kan bereiken.

Diverse boten van onder andere de politie helpen de brandweer personeel en materiaal van de wal naar het eilandje te brengen. Er wordt gebruik gemaakt van mobiele pompen. Echter hebben deze een veel minder grote bluscapaciteit dan de tankautospuiten.

Blusboten onderweg
Diverse blusboten zijn onderweg om de brandweer op het eiland te ondersteunen. Een woordvoerder laat weten dat er verzocht wordt aan recreanten om aan de zijkant van het kanaal te gaan varen. Zo kunnen de blusboten op volle snelheid passeren.

De eigenaar van het pand wordt behandeld door ambulancepersoneel. Hij heeft rook in geademd en moet worden behandeld. Eventuele gasten konden door de politie met bootjes naar de wal worden gebracht.

De oorzaak van de brand is niet bekend. De brandweer zal nog een geruime tijd nodig hebben om de brand te kunnen blussen. Het pand zal mogelijk als verloren moeten worden beschouwd.

 

Persoon gewond op afvalbrengstation Goudkade Gouda

Persoon gewond op afvalbrengstation Goudkade Gouda

Gouda - Maandagmiddag 6 april rond 15.50 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op het afvalbrengstation Cyclus aan de Goudkade in Gouda. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. Een persoon werd gecontroleerd in de ambulance.Foto's : AS Media Daniel...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!