Vermist man (69) in eigen vaart overleden teruggevonden Gouda

vrijdag 7 april 2017 13:04

Gouda – De politie heeft na aanleiding van een omstander vanmorgen het vermiste lichaam van de 67-jarige man uit Gouda aangetroffen. De man werd overleden aangetroffen in een sloot langs de Han Hollanderweg in Gouda.

Hulpverleners konden niets meer voor de man betekenen. De man lag in het water dat grenst aan zijn eigen woning. De politie sluit zelfdoding uit en vermoed dat de man is gevallen en daarna in het water terecht is gekomen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vermist man (69) in eigen vaart overleden teruggevonden Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – De politie heeft na aanleiding van een omstander vanmorgen het vermiste lichaam van de 67-jarige man uit Gouda aangetroffen. De man werd overleden aangetroffen in een sloot langs de Han Hollanderweg in Gouda.

Hulpverleners konden niets meer voor de man betekenen. De man lag in het water dat grenst aan zijn eigen woning. De politie sluit zelfdoding uit en vermoed dat de man is gevallen en daarna in het water terecht is gekomen.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!