Wijkagent schrijft wijkverbod uit overlastgevende jeugd Poolsterplein Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft gisteren aan actie gehouden om de overlastgevende jeugd op het Poolsterplein te verminderen. Daarbij heeft onder andere wijkagent goede maatregelen getroffen. Jeugd is aangesproken en de jeugd die vaker betrokken is geweest bij overlast heeft van de wijkagent een wijkverbod gekregen. Dit houdt in dat zij zich niet meer in de omgeving van het Poolsterplein mogen vertonen.

Rondhangende jeugd is een probleem, ze hangen wat rond veroorzaken lawaai en zorgen voor zwerfafval. Dit geeft voor omwonenden en bezoekers van het plein een onveilig gevoel  tijdens de openingstijden van het winkelcentrum Alexandrium.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd