Wijkagent schrijft wijkverbod uit overlastgevende jeugd Poolsterplein Rotterdam

vrijdag 7 april 2017 10:25

Rotterdam – De politie heeft gisteren aan actie gehouden om de overlastgevende jeugd op het Poolsterplein te verminderen. Daarbij heeft onder andere wijkagent goede maatregelen getroffen. Jeugd is aangesproken en de jeugd die vaker betrokken is geweest bij overlast heeft van de wijkagent een wijkverbod gekregen. Dit houdt in dat zij zich niet meer in de omgeving van het Poolsterplein mogen vertonen.

Rondhangende jeugd is een probleem, ze hangen wat rond veroorzaken lawaai en zorgen voor zwerfafval. Dit geeft voor omwonenden en bezoekers van het plein een onveilig gevoel  tijdens de openingstijden van het winkelcentrum Alexandrium.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Wijkagent schrijft wijkverbod uit overlastgevende jeugd Poolsterplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft gisteren aan actie gehouden om de overlastgevende jeugd op het Poolsterplein te verminderen. Daarbij heeft onder andere wijkagent goede maatregelen getroffen. Jeugd is aangesproken en de jeugd die vaker betrokken is geweest bij overlast heeft van de wijkagent een wijkverbod gekregen. Dit houdt in dat zij zich niet meer in de omgeving van het Poolsterplein mogen vertonen.

Rondhangende jeugd is een probleem, ze hangen wat rond veroorzaken lawaai en zorgen voor zwerfafval. Dit geeft voor omwonenden en bezoekers van het plein een onveilig gevoel  tijdens de openingstijden van het winkelcentrum Alexandrium.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!