Autodiefstal in de kiem gesmoord door oplettende bewoner Brahmstraat Capelle aan den IJssel

zaterdag 8 april 2017 21:14

Capelle aan den IJssel – Onlangs werd door een oplettende bewoner van de Brahmstraat in Capelle a/d IJssel gezien dat er een aantal onbekenden personen zich verdacht ophielden in de straat. Ook werd gezien hoe de auto van een buurman met een onbekende man achter het stuur hard weg reed, gevolgd door een andere auto met daarin de verdachte personen. De bewoner vertrouwde dit niet en belde direct 112.

Meerdere politie eenheden keken direct uit naar zowel de ‘vermoedelijk’ gestolen auto als de betrokken vluchtauto met inzittenden. Met behulp van kentekenherkenning (ANPR) kon niet veel later de vluchtauto worden getraceerd en staande gehouden. De inzittende werd aangehouden, omdat ondertussen was bevestigd dat de auto van de buurman daadwerkelijk was gestolen. De oplettende buurman wist in de wijk ’s-Gravenland ook nog eens de gestolen auto terug te vinden. Deze is door de politie onderzocht op sporen. De zaak is vervolgens voor verder onderzoek overgedragen aan de collega’s van de recherche. 
Ziet u net als deze oplettende buurtbewoner ook een verdachte situatie? Aarzel dan niet en bel direct 112! Want daar vangt de politie weer boeven mee.

Foto : Politie Rijnmond Oost

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Autodiefstal in de kiem gesmoord door oplettende bewoner Brahmstraat Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Onlangs werd door een oplettende bewoner van de Brahmstraat in Capelle a/d IJssel gezien dat er een aantal onbekenden personen zich verdacht ophielden in de straat. Ook werd gezien hoe de auto van een buurman met een onbekende man achter het stuur hard weg reed, gevolgd door een andere auto met daarin de verdachte personen. De bewoner vertrouwde dit niet en belde direct 112.

Meerdere politie eenheden keken direct uit naar zowel de ‘vermoedelijk’ gestolen auto als de betrokken vluchtauto met inzittenden. Met behulp van kentekenherkenning (ANPR) kon niet veel later de vluchtauto worden getraceerd en staande gehouden. De inzittende werd aangehouden, omdat ondertussen was bevestigd dat de auto van de buurman daadwerkelijk was gestolen. De oplettende buurman wist in de wijk ’s-Gravenland ook nog eens de gestolen auto terug te vinden. Deze is door de politie onderzocht op sporen. De zaak is vervolgens voor verder onderzoek overgedragen aan de collega’s van de recherche. 
Ziet u net als deze oplettende buurtbewoner ook een verdachte situatie? Aarzel dan niet en bel direct 112! Want daar vangt de politie weer boeven mee.

Foto : Politie Rijnmond Oost

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!