Man overleden bij bedrijfsongeval aan de Waalhaven in Rotterdam

zaterdag 8 april 2017 15:12
Foto : Dennis Vervoorn

Rotterdam – De man die woensdag 5 april zwaargewond raakte bij een bedrijfsongeval is alsnog aan zijn verwondingen overleden. Het ongeval gebeurde bij een bedrijf aan de Nijmegenstraat in Rotterdamse Waalhaven. 

De man kwam bekneld te zitten tussen een stalen balk en een heftruck. Vanwege de ernst van de situatie, werd ook de traumahelikopter opgeroepen om te assisteren. De man is per spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht.

De politie meldt dat de man een dag later overleed aan zijn verwondingen. De inspectie van het SZW (Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid) doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

 

0 reacties

Man overleden bij bedrijfsongeval aan de Waalhaven in Rotterdam
Schrijver:

 

Foto : Dennis Vervoorn 

Rotterdam – De man die woensdag 5 april zwaargewond raakte bij een bedrijfsongeval is alsnog aan zijn verwondingen overleden. Het ongeval gebeurde bij een bedrijf aan de Nijmegenstraat in Rotterdamse Waalhaven. 

De man kwam bekneld te zitten tussen een stalen balk en een heftruck. Vanwege de ernst van de situatie, werd ook de traumahelikopter opgeroepen om te assisteren. De man is per spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht.

De politie meldt dat de man een dag later overleed aan zijn verwondingen. De inspectie van het SZW (Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid) doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!