Politie Gouda zoekt naar verdacht persoon met vuurwapen

zaterdag 8 april 2017 19:38

Gouda – De politie in Gouda is zaterdagmiddag uitgerukt naar melding van persoon met een vuurwapen aan de Fluwelensingel. Agenten ging vervolgens met onder andere politiehonden op zoek naar de persoon.

De politie heeft in de omgeving in onderhandeling tuin nog gezocht naar mogelijke verdachte personen kon niemand aantreffen. Ook werd er geen vuurwapen teruggevonden door de honden en agenten. Hierop werd de omgeving die vrijgegeven.

Foto’s : Darinca Gerritsen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie Gouda zoekt naar verdacht persoon met vuurwapen
Schrijver:

 

 

Gouda – De politie in Gouda is zaterdagmiddag uitgerukt naar melding van persoon met een vuurwapen aan de Fluwelensingel. Agenten ging vervolgens met onder andere politiehonden op zoek naar de persoon.

De politie heeft in de omgeving in onderhandeling tuin nog gezocht naar mogelijke verdachte personen kon niemand aantreffen. Ook werd er geen vuurwapen teruggevonden door de honden en agenten. Hierop werd de omgeving die vrijgegeven.

Foto’s : Darinca Gerritsen

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!