Schipper (80) redt jongen (5) uit water Jachthavenlaan Schiedam

zaterdag 8 april 2017 21:37

Schiedam – Een 80-jarige schipper heeft zaterdagavond een 5-jarig jongetje uit het water gehaald nadat deze in het water aan de Jachthavenlaan was gevallen. Het slachtoffertje viel in het water en de schipper dook er direct in.

Omstanders hielpen de schipper om het knulletje op de kant krijgen. Vervolgens werd er direct een reanimatie gestart die overgenomen werd door professionele hulpverleners.

Het jongetje is een geruime tijd gereanimeerd en vervolgens in kritieke toestand met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht. De schipper en getuigen zijn opgevangen door de politie. Waardoor het jongetje in het water viel is onbekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Schipper (80) redt jongen (5) uit water Jachthavenlaan Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – Een 80-jarige schipper heeft zaterdagavond een 5-jarig jongetje uit het water gehaald nadat deze in het water aan de Jachthavenlaan was gevallen. Het slachtoffertje viel in het water en de schipper dook er direct in.

Omstanders hielpen de schipper om het knulletje op de kant krijgen. Vervolgens werd er direct een reanimatie gestart die overgenomen werd door professionele hulpverleners.

Het jongetje is een geruime tijd gereanimeerd en vervolgens in kritieke toestand met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht. De schipper en getuigen zijn opgevangen door de politie. Waardoor het jongetje in het water viel is onbekend.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!