Brand in serre van woning aan de Insteek in Boskoop

maandag 10 april 2017 16:53
Fotograaf : Anouk Krempel

Boskoop – Maandagmorgen omstreeks 11.45 uur is er een brand uitgebroken in een woning aan de Insteek in Boskoop.

De ter plaatse gekomen brandweer heeft de brand geblust. De brand ging gepaard met een flinke rookontwikkeling. De brand is ontstaan in de serre van het huis. Twee bewoners van het huis zijn nagekeken door het ambulancepersoneel, dit vanwege rookinhalatie. Het is onbekend of deze vervoerd zijn naar het ziekenhuis.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog onbekend.

 

0 reacties

Brand in serre van woning aan de Insteek in Boskoop
Schrijver:

 

Fotograaf : Anouk Krempel 

Boskoop – Maandagmorgen omstreeks 11.45 uur is er een brand uitgebroken in een woning aan de Insteek in Boskoop.

De ter plaatse gekomen brandweer heeft de brand geblust. De brand ging gepaard met een flinke rookontwikkeling. De brand is ontstaan in de serre van het huis. Twee bewoners van het huis zijn nagekeken door het ambulancepersoneel, dit vanwege rookinhalatie. Het is onbekend of deze vervoerd zijn naar het ziekenhuis.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog onbekend.

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!