Tankstation overvallen aan de Prinsenlaan in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Maandagmorgen omstreeks 10.15 uur heeft er een overval plaatsgevonden op een tankstation aan de Prinsenlaan in Rotterdam.

Twee nog onbekende mannen bedreigde de medewerkster met een mes en dwong haar om de kassalade open te doen. Een van de overvallers klom over de balie en deed een greep uit de kassalade. Hierna zijn ze er met een onbekende buit vandoor gegaan. Dit deden de overvallers eerst te voet en volgens getuigen vluchtten ze even later weg op een fiets. De politie heeft direct een grote klopjacht geopend op de overvallers. Helaas zijn de overvallers nog niet gevonden.

- Advertisement -

De politie is op zoek naar informatie en getuigen. Heeft u iets gezien wat met de overval te maken kan hebben of heeft u informatie wat relevant kan zijn, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of als u anoniem wilt blijven bel dan 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Zeiljacht loopt op de blokken, twee personen gered Maasvlakteboulevard Maasvlakte

Maasvlakte Rotterdam - Zaterdagochtend 20 april rond 11.25 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Vanmorgen is er een zeiljacht...

Buren voorkomen erger en blussen brand in meterkast Jan Wilspad Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan het Jan wilspad in Rotterdamse wijk Nesselande is op zaterdagmorgen 20 april...

Schade aan woningen na explosie Kruisdijk Poortugaal

Poortugaal - Vrijdagavond 19 april rond 21.37 uur heeft er een explosie plaatsgevonden aan de Kruisdijk in Poortugaal....

Geparkeerde auto vliegt in brand Nieuwpoortweg Schiedam

Schiedam - Vrijdagavond 19 april omstreeks 18:00 is er brand uitgebroken in een voertuig aan de Nieuwpoortweg in...