Dode man en vrouw aangetroffen aan de Verlengde Dishoekseweg in Koudekerke

Date:

Deel bericht:

Koudekerke – In een bosperceel aan de Verlengde Dishoekseweg zijn vanmorgen twee doden aangetroffen.

Rond 09.30 uur deed een wandelaar deze lugubere ontdekking. Hij belde meteen de politie. Agenten zijn ter plaatse gekomen en stelden een onderzoek in. De twee dode personen betreffen een man en een vrouw. Zij zijn door geweld om het leven gekomen. Om het onderzoek secuur te kunnen doen, is de omgeving afgezet. Door de agenten ter plaatse is assistentie gevraagd van de politiehelikopter. Deze vloog boven het gebied waar de twee overledenen zijn aangetroffen.

- Advertisement -

Forensisch onderzoek
Bij de overledenen is een blauwe personenauto van het merk Mercedes aangetroffen. Forensische medewerkers hebben de hele dag een sporenonderzoek gehouden. Dit onderzoek richt zich op het achterhalen van de oorzaak van het overlijden van de man en de vrouw. Namelijk wat is er precies gebeurd in het bosperceel aan de Verlengde Dishoekseweg. Daarnaast is de recherche ook bezig met het achterhalen van de identiteit van de twee mensen.

Weet u meer over dit incident?
De politie wil graag weten wat er zich exact heeft voorgedaan in het bosgebied aan de Verlengde Dishoekseweg. Daarom is de politie op zoek naar getuigen. Hebt u iets (verdachts) gezien, dat mogelijk met deze zaak te maken kan hebben? Laat het ons dan weten. U kunt contact opnemen met de politie via het algemene telefoonnummer 0900-8844, of via WhatsApp (06-1220 7006). U kunt ook reageren via de politieapp of het tipformulier bij dit bericht. Wanneer u liever anoniem uw informatie deelt kunt u contact opnemen met de tiplijn van Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via hun website: www.meldmisdaadanoniem.nl. Ook is er de mogelijkheid om een vertrouwelijk gesprek te voeren met iemand van het Team Criminele Inlichtingen via telefoonnummer 079-345 8999.

Bron: Politie.nl

- Advertisement -

Gerelateerd

Hotelmedewerker geslagen met hamer bij overval Grote Kerkplein Rotterdam

Rotterdam - Een hotelmedewerker van een hotel aan het Grote Kerkplein in Rotterdam is donderdagochtend gewond geraakt bij...

Grote uitslaande brand in bedrijfswoning Onderweg Rotterdam.

Rotterdam - In een bedrijfswoning aan de Onderweg in Rotterdam-Nesselande is woensdagmiddag rond 17.30 uur een grote brand...

Vijf lichtgewonden bij steekpartij Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een ruzie tussen vijf personen op de Strevelsweg in Rotterdam zijn alle vijf de mannen...

Hennepkwekerij aangetroffen na melding woningbrand Wagnerlaan Spijkenisse

Spijkenisse - Vanmiddag rond 14:40 uur kreeg de brandweer een melding binnen van een woningbrand aan de Wagnerlaan....