Gerichte aanpak jongeren overlast Schollevaar-Oost werpt vruchten af Capelle aan den IJssel

vrijdag 14 april 2017 23:29

Capelle aan den Ijssel – Medewerkers van Handhaving en de politie zijn een gezamenlijke actie gestart om gericht de overlast gerelateerde problematiek in de wijk Schollevaar Oost aan te pakken. Bewoners van de wijk hebben meerdere malen aangegeven last te hebben van bepaalde overlastgevende groepen. Deze groepen hangen rond, veroorzaken geluids- en afvaloverlast, en zorgen vaak voor een onveilig gevoel.

De gemeente vindt het van essentieel belang dat iedereen zich veilig voelt in de gemeente. Mede hierdoor hebben Handhaving en de Politie besloten om de overlastgevers in kaart te brengen en gericht aan te pakken. Daarnaast wordt extra gesurveilleerd en worden er gerichte acties tegen overlast uitgevoerd.

De afgelopen weken heeft dit al geresulteerd in een aantal bekeuringen en aanhoudingen ter zake het veroorzaken van overlast. Tevens kunnen de recidive overlastgevers rekenen op extra aandacht van de wijkhandhaver en de wijkagent.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gerichte aanpak jongeren overlast Schollevaar-Oost werpt vruchten af Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den Ijssel – Medewerkers van Handhaving en de politie zijn een gezamenlijke actie gestart om gericht de overlast gerelateerde problematiek in de wijk Schollevaar Oost aan te pakken. Bewoners van de wijk hebben meerdere malen aangegeven last te hebben van bepaalde overlastgevende groepen. Deze groepen hangen rond, veroorzaken geluids- en afvaloverlast, en zorgen vaak voor een onveilig gevoel.

De gemeente vindt het van essentieel belang dat iedereen zich veilig voelt in de gemeente. Mede hierdoor hebben Handhaving en de Politie besloten om de overlastgevers in kaart te brengen en gericht aan te pakken. Daarnaast wordt extra gesurveilleerd en worden er gerichte acties tegen overlast uitgevoerd.

De afgelopen weken heeft dit al geresulteerd in een aantal bekeuringen en aanhoudingen ter zake het veroorzaken van overlast. Tevens kunnen de recidive overlastgevers rekenen op extra aandacht van de wijkhandhaver en de wijkagent.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!