Schoorsteenbrand Sportsingel Krimpen aan den IJssel

zaterdag 15 april 2017 00:14

Krimpen aan den IJssel – Vrijdagavond is de brandweer en politie om 23:30 uur opgeroepen voor een brand in een woning aan de Sportsingel in Krimpen aan den IJssel. Dit bleekt te gaan om een schoorsteenbrand. De brandweer heeft vanaf de hoogwerker met behulp van de ramoneur de brandbare deeltjes uit de schoorsteen geveegd.

De brand in schoorsteen was snel onder controle, de brandweer was ruim een half uur bezig met de inzet.

 

Foto’s : Arjo den Ouden

 

 

 

 

 

0 reacties

Schoorsteenbrand Sportsingel Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – Vrijdagavond is de brandweer en politie om 23:30 uur opgeroepen voor een brand in een woning aan de Sportsingel in Krimpen aan den IJssel. Dit bleekt te gaan om een schoorsteenbrand. De brandweer heeft vanaf de hoogwerker met behulp van de ramoneur de brandbare deeltjes uit de schoorsteen geveegd.

De brand in schoorsteen was snel onder controle, de brandweer was ruim een half uur bezig met de inzet.

 

Foto’s : Arjo den Ouden

 

 

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!