Automobilist rijdt slagboom kapot en steekt daarna eigen auto in de brand

Date:

Deel bericht:

Kerkdriel – Donderdagnacht omstreeks 01:20 uur heeft een persoon een slagboom met geweld uit de grond gereden en hierna zijn auto in de brand gestoken. Dit allemaal gebeurde voor de receptie van camping Maaszicht aan de Maasbandijk in Kerkdriel.

De groene Mazda probeerde enkele keren de slagboom en de bedieningskasten uit de grond te rijden toen dat lukte is hij het terrein opgereden, daar richtte de automobilist nog meer schade aan. Buiten de slagbomen en de auto ging er ook een grote plantenbak kapot en een hekwerk.

- Advertisement -

De brandweer is ter plaatse gekomen om de brandende auto te blussen, door de hitte brak er ook een ruit van de receptie. De auto werd later voor onderzoek geborgen door een bergingsbedrijf. Ook heeft de politie onderzoek gedaan.

Opmerkelijk is dat de slagboom woensdag vernieuwd was, dit nadat de slagboom al eerder vernield was. Het is onbekend wie de bestuurder van de auto was.

- Advertisement -

Gerelateerd