Explosief uit de Tweede Wereldoorlog gevonden aan de Lankhorsterstraat in Wichmond

vrijdag 21 april 2017 18:03

Wichmond – Vrijdagmiddag omstreeks 17.00 uur is er een explosief aangetroffen aan de Lankhorsterstraat in Wichmond.

Het explosief komt vermoedelijk uit de Tweede Wereldoorlog, deze werd gevonden op een stuk bouwland. De politie meldt dat het gaat om een vrij grote explosief. Het team van de Explosieven Opruimingsdienst (EOD) komt ter plaatse om het explosief te onderzoeken en veilig te stellen.

De politie heeft de straat afgezet. Het is onbekend hoe ze het explosief gevonden hebben.

 

0 reacties

Explosief uit de Tweede Wereldoorlog gevonden aan de Lankhorsterstraat in Wichmond
Schrijver:

 

 

Wichmond – Vrijdagmiddag omstreeks 17.00 uur is er een explosief aangetroffen aan de Lankhorsterstraat in Wichmond.

Het explosief komt vermoedelijk uit de Tweede Wereldoorlog, deze werd gevonden op een stuk bouwland. De politie meldt dat het gaat om een vrij grote explosief. Het team van de Explosieven Opruimingsdienst (EOD) komt ter plaatse om het explosief te onderzoeken en veilig te stellen.

De politie heeft de straat afgezet. Het is onbekend hoe ze het explosief gevonden hebben.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!