Gewonden na aanrijding met fietser Van Ostadelaan Krimpen aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Krimpen aan den IJssel- Om 21:40 uur zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een aanrijding tussen een fietser en scooter aan de van Ostadelaan in Krimpen aan den IJssel. Zowel de bestuurder van een scooter als een fietser zijn zaterdag avond gewond geraakt na een ongeval op het fietspad. De twee raakten elkaar ongelukkig en kwamen beiden hard ten val.

Omdat het niet bekend was hoe ernstig de verwondingen waren ging uit voorzorg ook de traumahelikopter ter plaatsen. Uiteindelijk landde de helikopter toch niet. De twee zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

- Advertisement -

Foto : ingezonden Mike Spinhoven

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd