Gewonden na aanrijding met fietser Van Ostadelaan Krimpen aan den IJssel

zaterdag 22 april 2017 23:04

Krimpen aan den IJssel- Om 21:40 uur zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een aanrijding tussen een fietser en scooter aan de van Ostadelaan in Krimpen aan den IJssel. Zowel de bestuurder van een scooter als een fietser zijn zaterdag avond gewond geraakt na een ongeval op het fietspad. De twee raakten elkaar ongelukkig en kwamen beiden hard ten val.

Omdat het niet bekend was hoe ernstig de verwondingen waren ging uit voorzorg ook de traumahelikopter ter plaatsen. Uiteindelijk landde de helikopter toch niet. De twee zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Foto : ingezonden Mike Spinhoven

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonden na aanrijding met fietser Van Ostadelaan Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel- Om 21:40 uur zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een aanrijding tussen een fietser en scooter aan de van Ostadelaan in Krimpen aan den IJssel. Zowel de bestuurder van een scooter als een fietser zijn zaterdag avond gewond geraakt na een ongeval op het fietspad. De twee raakten elkaar ongelukkig en kwamen beiden hard ten val.

Omdat het niet bekend was hoe ernstig de verwondingen waren ging uit voorzorg ook de traumahelikopter ter plaatsen. Uiteindelijk landde de helikopter toch niet. De twee zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Foto : ingezonden Mike Spinhoven

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!