Bakkerij Aad Klootwijk wederom getroffen door brand Vlierbaan Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Bij bakkerij Aad Klootwijk is brand ontstaan bij de ovens. De brandweer is omstreeks 15.50 uur gealarmeerd vanwege een automatische brandmelding, al snel bleek er sprake van rookontwikkeling in het pand.

De brandweer schaalde op naar gebouwbrand en liet twee extra voertuigen ter plaatse komen. Bij de ovens is er sprake van rookontwikkeling, mogelijk staat er isolatiemateriaal in de brand. De bakkerij heeft al eerder te kampen gehad met deze problemen.

- Advertisement -

De brandweer voert sloopwerkzaamheden uit om de brand te kunnen blussen. Waardoor de brand precies is ontstaan is nog niet bekend.

Foto : Archief

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd