Bakkerij Aad Klootwijk wederom getroffen door brand Vlierbaan Capelle aan den IJssel

zondag 23 april 2017 16:28

Capelle aan den IJssel – Bij bakkerij Aad Klootwijk is brand ontstaan bij de ovens. De brandweer is omstreeks 15.50 uur gealarmeerd vanwege een automatische brandmelding, al snel bleek er sprake van rookontwikkeling in het pand.

De brandweer schaalde op naar gebouwbrand en liet twee extra voertuigen ter plaatse komen. Bij de ovens is er sprake van rookontwikkeling, mogelijk staat er isolatiemateriaal in de brand. De bakkerij heeft al eerder te kampen gehad met deze problemen.

De brandweer voert sloopwerkzaamheden uit om de brand te kunnen blussen. Waardoor de brand precies is ontstaan is nog niet bekend.

Foto : Archief

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bakkerij Aad Klootwijk wederom getroffen door brand Vlierbaan Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Bij bakkerij Aad Klootwijk is brand ontstaan bij de ovens. De brandweer is omstreeks 15.50 uur gealarmeerd vanwege een automatische brandmelding, al snel bleek er sprake van rookontwikkeling in het pand.

De brandweer schaalde op naar gebouwbrand en liet twee extra voertuigen ter plaatse komen. Bij de ovens is er sprake van rookontwikkeling, mogelijk staat er isolatiemateriaal in de brand. De bakkerij heeft al eerder te kampen gehad met deze problemen.

De brandweer voert sloopwerkzaamheden uit om de brand te kunnen blussen. Waardoor de brand precies is ontstaan is nog niet bekend.

Foto : Archief

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!