Dronken bestuurder getaserd na achtervolging Bergweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft afgelopen nacht met behulp van de taser een dronken automobilist aangehouden. De bestuurder ging ervandoor toen hij op de Schieweg een stopteken kreeg.

De automobilist viel op omdat hij zonder gordel reed. De agenten wilden hem aanspreken maar de bestuurder gaf vol gas. Met snelheden tot 130km/u reed de verdachte door onder andere over de Walenburgerweg, Schieweg en de van Aerssenlaan. Op de Bergweg werd besloten om de auto te rammen.

- Advertisement -

De bestuurder gaf zich niet gewonnen en ging het gevecht aan met de agenten. Een ter plaatse gekomen hondenman heeft uiteindelijk de taser ingezet. Op het bureau bleek dat de bestuurder had gedronken.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd