Felle brand met veel rook in bedrijfsverzamelgebouw Nessenweg Heerjansdam

zondag 23 april 2017 09:09

HEERJANSDAM – Zondagmorgen 23 april is omstreeks 08.23 uur een felle brand ontstaan in een bedrijfspand. Meerdere omwonenden belde de brandweer naar dat zijn flinke rookwolken vanaf het industrieterrein omhoog zagen komen. 

Bij aankomst was er sprake van een forse brand en kwamen zwarte rookwolken al uit het pand. De brandweer heeft opgesteld naar grote brand om met voldoende mankracht en materieel de brand te kunnen blussen. Omwonenden hebben in het advies gekregen om ramen en deuren gesloten te houden.

De brandweer had het vuur redelijk snel onder controle. De grote rookwolken waren snel verdwenen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Felle brand met veel rook in bedrijfsverzamelgebouw Nessenweg Heerjansdam
Schrijver:

 

 

HEERJANSDAM – Zondagmorgen 23 april is omstreeks 08.23 uur een felle brand ontstaan in een bedrijfspand. Meerdere omwonenden belde de brandweer naar dat zijn flinke rookwolken vanaf het industrieterrein omhoog zagen komen. 

Bij aankomst was er sprake van een forse brand en kwamen zwarte rookwolken al uit het pand. De brandweer heeft opgesteld naar grote brand om met voldoende mankracht en materieel de brand te kunnen blussen. Omwonenden hebben in het advies gekregen om ramen en deuren gesloten te houden.

De brandweer had het vuur redelijk snel onder controle. De grote rookwolken waren snel verdwenen.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!