Felle brand met veel rook in bedrijfsverzamelgebouw Nessenweg Heerjansdam

Date:

Share post:

HEERJANSDAM – Zondagmorgen 23 april is omstreeks 08.23 uur een felle brand ontstaan in een bedrijfspand. Meerdere omwonenden belde de brandweer naar dat zijn flinke rookwolken vanaf het industrieterrein omhoog zagen komen. 

Bij aankomst was er sprake van een forse brand en kwamen zwarte rookwolken al uit het pand. De brandweer heeft opgesteld naar grote brand om met voldoende mankracht en materieel de brand te kunnen blussen. Omwonenden hebben in het advies gekregen om ramen en deuren gesloten te houden.

De brandweer had het vuur redelijk snel onder controle. De grote rookwolken waren snel verdwenen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd