Goederentrein botst op graafmachine in Deurne, geen treinverkeer tussen Deurne en Horst-Sevenum

maandag 24 april 2017 07:19

Deurne – Maandagmorgen omstreeks 06.05 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een goederentrein en een graafmachine aan de Baanvak in Deurne. 

Bij de aanrijding raakte er niemand niet gewond. De aanrijding zorgde voor een flinke ravage op het spoor. De graafmachine zou zo’n 100 meter meegesleurd zijn door de trein. Daarbij raakte de graafmachine drie stroompalen, deze zijn omgevallen op en rondom het spoor. De stroom op de masten werden uitgezet. De goederentrein lekt geen gevaarlijke stoffen, hier werd eerst wel vanuit gegaan.

Er rijden geen treinen tussen Deurne en Horst-Sevenum. Ook is de spoorovergang dicht aan de Stadhoudersweg in Deurne. NS meldt dat de storing tot het eind van de ochtend zal duren.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

 

0 reacties

Goederentrein botst op graafmachine in Deurne, geen treinverkeer tussen Deurne en Horst-Sevenum
Schrijver:

 

 

Deurne – Maandagmorgen omstreeks 06.05 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een goederentrein en een graafmachine aan de Baanvak in Deurne. 

Bij de aanrijding raakte er niemand niet gewond. De aanrijding zorgde voor een flinke ravage op het spoor. De graafmachine zou zo’n 100 meter meegesleurd zijn door de trein. Daarbij raakte de graafmachine drie stroompalen, deze zijn omgevallen op en rondom het spoor. De stroom op de masten werden uitgezet. De goederentrein lekt geen gevaarlijke stoffen, hier werd eerst wel vanuit gegaan.

Er rijden geen treinen tussen Deurne en Horst-Sevenum. Ook is de spoorovergang dicht aan de Stadhoudersweg in Deurne. NS meldt dat de storing tot het eind van de ochtend zal duren.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

 

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!