Man raakt zwaargewond bij steekpartij tijdens feest in een partycentrum aan de Dorpstraat in Westervoort

maandag 24 april 2017 04:16

Westervoort – Zondagavond omstreeks 20.00 uur heeft er een steekpartij plaatsgevonden aan de Dorpstraat in Westervoort.

Bij de steekpartij raakte één persoon gewond, deze is met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Vanwege de ernst van de verwondingen van de man, werd de traumahelikopter opgeroepen om het ambulancepersoneel te assisteren. De arts van het Traumateam is meegereden in de ambulance naar het ziekenhuis.

De verdachte is aangehouden door de politie. Ook is er nog één persoon aangehouden, zijn aandeel aan de steekpartij is niet bekend. De steekpartij ontstaan door een uit de hand gelopen ruzie. Vermoedelijk ontstond de ruzie bij een bruiloft in een partycentrum.

De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van de steekpartij.

 

0 reacties

Man raakt zwaargewond bij steekpartij tijdens feest in een partycentrum aan de Dorpstraat in Westervoort
Schrijver:

 

 

Westervoort – Zondagavond omstreeks 20.00 uur heeft er een steekpartij plaatsgevonden aan de Dorpstraat in Westervoort.

Bij de steekpartij raakte één persoon gewond, deze is met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Vanwege de ernst van de verwondingen van de man, werd de traumahelikopter opgeroepen om het ambulancepersoneel te assisteren. De arts van het Traumateam is meegereden in de ambulance naar het ziekenhuis.

De verdachte is aangehouden door de politie. Ook is er nog één persoon aangehouden, zijn aandeel aan de steekpartij is niet bekend. De steekpartij ontstaan door een uit de hand gelopen ruzie. Vermoedelijk ontstond de ruzie bij een bruiloft in een partycentrum.

De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van de steekpartij.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!