Overval op woning door jongens van 16 aan de Koningstraat in Zoetermeer

dinsdag 25 april 2017 12:55

Zoetermeer – Dinsdagmorgen omstreeks 10.00 uur heeft er een overval plaatsgevonden op een woning aan de Koningstraat in Zoetermeer.

Bij de overval is er één persoon nagekeken in de ambulance, maar deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie meldt dat op de locatie van de woning, tot eind vorig jaar een goudhandel zat. Dit was echter niet meer het geval.

De verdachten zijn gevlucht in de richting van winkelcentrum Vijverhoek, het is onbekend of zij iets buit hebben gemaakt. De daders zouden een getinte huidskleur hebben, zij waren ongeveer 16 jaar oud, donker krullend haar. Het opvallende was dat zij kleding van de PostNL droegen.

De politie is meteen een grote klopjacht geopend op de daders van de overval. De recherche doet ter plaatse onderzoek.

 

0 reacties

Overval op woning door jongens van 16 aan de Koningstraat in Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Dinsdagmorgen omstreeks 10.00 uur heeft er een overval plaatsgevonden op een woning aan de Koningstraat in Zoetermeer.

Bij de overval is er één persoon nagekeken in de ambulance, maar deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie meldt dat op de locatie van de woning, tot eind vorig jaar een goudhandel zat. Dit was echter niet meer het geval.

De verdachten zijn gevlucht in de richting van winkelcentrum Vijverhoek, het is onbekend of zij iets buit hebben gemaakt. De daders zouden een getinte huidskleur hebben, zij waren ongeveer 16 jaar oud, donker krullend haar. Het opvallende was dat zij kleding van de PostNL droegen.

De politie is meteen een grote klopjacht geopend op de daders van de overval. De recherche doet ter plaatse onderzoek.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!